One Way vision folie

Folien er ideel til bildekorationer, bus- og togvinduer samt butiksvinduer, hvor du gerne vil bevare helhedsindtrykket i dekorationen, samtidig med at du kan se ud gennem ruden.
You are here:

Skil dig ud fra mængden

Forestil dig, at du kan skabe stor opmærksomhed med kreative og visuelle kampagnebudskaber, der fylder enormt i gadebilledet. For hvorfor ikke udnytte bybilledets mange ubenyttede flader? Med en One Way Vision-folie kan du få kørende reklamesøjler, der får dit brand frem i lyset.

One Way Vision bliver printet på folie, hvilket giver dig oceaner af muligheder for spændende effekter og iøjnefaldende motiver. Folien fungerer som neonskiltet over natklubben. Den kan tiltrække opmærksomhed på de mest uventede steder, fordi du kan udnytte flader, du normalt ikke ville bruge, da vinduerne ofte er i vejen for helhedsindtrykket.

Se ud, men ikke ind

One Way Vision-vinduesfolie er en særlig type perforeret folie, der består af små huller, som du måske kender fra mesh-banneret på stilladser. Udefra ser du et fuldt motiv, men på indersiden kan du kun se de små huller. Det er derfor oplagt at bruge på toge og busser, hvor passagererne stadig skal kunne se ud ad vinduet, samtidig med at det fulde motiv kan komme til sin ret på ydersiden.

Ideel til udendørs dekorationer

Folien er nem at montere, da perforeringen gør, at der ikke opstår luftbobler. Den kan bruges både indendørs og udendørs, men er især ideel til udendørs dekorationer, da folien er både UV-resistent og ridsefast.

One way-folien giver dig:

  • flotte printgengivelser af alle former for motiver
  • unikke og iøjnefaldende kampagnebudskaber
  • større opmærksomhed og dermed mere salg
  • mulighed for at skabe en stærkere visuel identitet

Kun fantasien sætter grænser

En af de helt store fordele ved One Way Vision-folien er, at du kan få den printet i alle tænkelige størrelser – lige fra en enkel reklame på en lille Fiat 500 til en større dekoration, der dækker flere togvogne. Med en bus i standardstørrelse kan du få 45 meters kørende reklamevæg med wow-factor.

Hvis motivet overstiger 160 x 1.000 cm, opdeler vi blot printet i baner, som sættes side-by-side. På den måde kan du få dækket et endnu større areal. Du kan også bruge One Way-folien på togenes let kurvede overflader. Når du forestiller dig dit design, skal du derfor ikke begrænse dig på nogen måde. Hos BrandFactory skal vi nok levere det, der lever op til dine visioner. The sky is the limit.

Få en effektiv totalløsning

Hos Effection kan vi give dig en totalløsning, hvor vi hjælper dig med alt lige fra udforskning af mulighederne og design til produktion og montering. Vi kan endda komme op med løsninger og ideer, som du ikke selv har tænkt over.

Det er vores opgave at sørge for, at overfladen bliver udnyttet på den bedst mulige måde, og at dit budskab rammer målgruppen stærkt. Derfor sørger vi ikke kun for produktion og design af folien, men også rådgivning og projekthåndtering, så din ide kan få fart under hjulene – bogstaveligt talt.

folieloesninger-one-way-vision-effektiv-totalloesning
Jakob Vingaard Jensen

Skal vi puste mere liv i dit brand?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Jakob Vingaard Jensen
Account Manager
+45 21 24 28 58
jvj@effection.dk