Reklameprint til dine vinduer med one way folie

Folien er ideel til bildekorationer, bus- og togvinduer samt butiksvinduer, hvor du gerne vil lave flotte og effektfulde budskaber samtidig med, at du kan se ud gennem ruden.
You are here:

Slip kreativiteten løs

Forestil dig, at du kan skabe stor opmærksomhed med kreative og visuelle kampagnebudskaber, der fylder enormt i gadebilledet. For hvorfor ikke udnytte bybilledets mange ubenyttede flader? Med en one way folie kan du få flotte budskaber på ruder og vinduer, uden at fjerne lyset og udsigten.

One way bliver printet på folie, hvilket giver dig oceaner af muligheder for spændende effekter og iøjnefaldende motiver. Folien fungerer som neonskiltet over natklubben. Den kan tiltrække opmærksomhed på de mest uventede steder, fordi du kan udnytte flader, du normalt ikke ville bruge, da vinduerne ofte er i vejen for helhedsindtrykket.

Se ud, men ikke ind

One way vinduesfolie er en særlig type perforeret folie, der består af små huller, som du måske kender fra mesh-banneret på stilladser. Udefra ser du et fuldt motiv, men på indersiden kan du kun se de små huller. Det er derfor oplagt at bruge på eksempelvis toge og busser, hvor passagererne stadig skal kunne se ud ad vinduet, samtidig med at det fulde motiv kan komme til sin ret på ydersiden.

Du kan også bruge det som en form for afskærmning på dine vinduer, hvis du gerne vil kunne se ud, men begrænse forbipasserende i at kunne se ind.

Ideel til udendørs dekorationer

Folien er nem at montere, da perforeringen gør, at der ikke opstår luftbobler. Den kan bruges både inde og ude, men er især ideel til udendørs dekorationer, da folien er både UV-resistent og ridsefast. Skal løsningen være helt skarp, så lad vores dygtige montører klare opgaven for dig.

One way-folien giver dig:

  • flotte printgengivelser af alle former for motiver
  • unikke og iøjnefaldende kampagnebudskaber
  • større opmærksomhed og dermed mere salg
  • mulighed for at skabe en stærkere visuel identitet
One way folie til Circle Ks shopfronter

Kun fantasien sætter grænser

En af de helt store fordele ved one way folien er, at du kan få den printet i alle tænkelige størrelser – lige fra en enkelt reklame på en lille Fiat 500 eller et enkelt vindue til en større dekoration, der dækker flere togvogne. Med en bus i standardstørrelse kan du få 45 meters kørende reklamevæg med wow-factor.

Hvis motivet overstiger 160 x 1.000 cm, opdeler vi blot printet i baner, som sættes side-by-side. På den måde kan du få dækket et endnu større areal. Du kan også bruge one way folien på togenes let kurvede overflader. Når du forestiller dig dit design, skal du derfor ikke begrænse dig på nogen måde. Vi leverer det, der lever op til dine visioner. The sky is the limit.

Skal vi tænke ud af boksen sammen?

Lad os være med hele vejen. Vi hjælper dig med alt lige fra udforskning af mulighederne og design til produktion og montering. Vi kan endda komme op med løsninger og idéer, som du ikke selv har tænkt over.

Det er vores opgave at sørge for, at overfladen bliver udnyttet på den bedst mulige måde, og at dit budskab rammer målgruppen stærkt. Derfor sørger vi ikke kun for produktion og design af folien, men også for rådgivning og projekthåndtering, så din idé bliver eksekveret på bedste vis og med det bedste resultat.

folieloesninger-one-way-vision-effektiv-totalloesning
Marlene Thomsen

Skal vi tydeliggøre dig i bybilledet?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Marlene Thomsen
Key Account Manager
+45 81 88 35 78
mth@effection.dk