Sæt dine produkter i fokus med podier

 
You are here:

Den må jeg eje!

… er nok en af de sætninger, som alle brands drømmer om at høre. Har du nogle produkter, som fortjener ekstra opmærksomhed? Gør som andre store brands og iscenesæt dem med flotte podier. Det kan vi løse for dig.

Vi har mange års erfaring med at gøre podier til en aktiv medspiller i præsentationen af dine produkter. Skal vi hjælpe dig med at sætte dine produkter i fokus?

Detaljeorienterede specialister​

Når folk kommer til os, er det fordi, de ved, at vi løser opgaven helt ned til mindste detalje. Er vi perfektionister? Det kan man godt sige. Lige så vel som vi elsker brede koncepter og store armbevægelser, så ved vi, at detaljerne er essentielle for det store billede. Derfor ligger vi lige så mange kræfter i at lave en mindre detalje som et podie, som når vi laver store brandkoncepter.

Vores specialister tænker på detaljerne, så du ikke behøver. Derfor kan du også være sikker på, at vi leverer et podie, der er helt i top!

Lancôme, Kähler og Jo Malone London gør det allerede

Vi hjælper allerede store brands med at sætte deres produkter i centrum med smukke podier. Hvis de kan, kan du også.

Udforsk vores billeder, og se, hvordan vi udvikler podier, der får kunderne til at stoppe op ved netop dit produkt.

En lille del af det store billede

Lad dig ikke begrænse. Podier kan stå alene, men de kan også være del af en pop up-butik og kombineres med andre displayløsninger, digitale skærme eller en salgsdisk alt efter behov og ønsker.

I samarbejde med os hjælper vi dig med alt fra kreativitet til praktik. Vi sætter en ære i at omsætte dine ideer til virkelighed og skabe løsninger, der rammer din målgruppe. Du kan sætte rammerne eller overlade kreativiteten til os.

Små detaljer med stor effekt

Et podie behøver ikke blot være en hvid kasse – der er oceaner af muligheder for at sætte dit præg og genspejle dit brand. Slip kreativiteten løs og skab ekstra opmærksomhed i din butik – eller lad os hjælpe dig på vej allerede i design- og udviklingsfasen.

Podier kan både løfte præsentationen af dine produkter og invitere kunder til at se, røre og føle varerne. Det er noget, der virker. Lad dem fungere som indgang til en dialog med kunderne, og drag nytte af den personlige service, som de fysiske butikker i langt højere grad end de netbaserede butikker kan tilbyde.

3 fordele ved podier

Billig løsning, stor effekt

Podier konstrueres ofte af prisvenlige materialer. Vi matcher dine ønsker om holdbarhed med de rette materialer, og leverer med garanti en flot løsning, som ikke kun er praktisk og fungerer til formålet, men også afspejler dit brandudtryk.

Ubegrænsede muligheder

Glem alt om kedelige podier. Vi skaber den løsning, der passer præcis til dit brand. Pap, skumplader med folie eller effektfolie, træ, corian eller stål? Vi rådgiver i den rigtige løsning for dig.

Bliv set af kunderne

Kampen om kundernes opmærksomhed er hård. Med podier kan du nemt og billigt skille dig ud fra mængden og skyde dine produkter ind på kundernes lystavle.

Showcase dine produkter med smukke podier – og bliv set og husket af dine kunder.

Store drømme, men et lille budget? Udnyt, at vi har et lager af brugte borde, podier, reoler og andre materialer.

Pak ud, pak ned, repeat

Skal dine podier bruges som en del af en midlertidig pop up-stand? Vi kan lave dem, så de nemt kan sættes op, pakkes ned og genbruges. Det giver mening for dig med både økonomiske og bæredygtige briller på.

Fylder bæredygtighed og miljøvenlige materialer også lidt hos dig? Læs mere om, hvordan vi forholder os til bæredygtighed.

Dorte Yde Bertelsen

Lad os øge opmærksomheden omkring dine produkter

Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der sætter dine produkter i fokus.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager West
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk