Giv et strejf af retrostemning med neonskilte

Skilte, der kan sætte den helt rigtige retrostemning? Lys dit budskab op med neonskilte.
You are here:

Skal du have det bøjet i neon?

Vil du have en kulørt stemningsgiver, som emmer af kreativitet, puls og modernitet? Selvom du sikkert forbinder neonskilte med en stemning af retro og en ældre popkultur, kan netop det gamle look være dét, der tager din indretning til nye højder.

Et neonskilt kan være det effektive og iøjnefaldende touch, som gør, at dine kunder husker dig og bliver indfanget i den stemning, som din butik, restaurant, café eller andet udstråler. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Vi har sammenlagt 100 års erfaring og ekspertise med at skabe unikke skilte, herunder neonskilte, der kan få dig printet ind på nethinden hos dine kunder. For at se flere muligheder, kan du også udforske vores sortiment af skilte og facader.

Et vaskeægte håndværk

Vores neonskilte er håndlavet, hvilket giver langt det bedste resultat. Det er et håndværk at bøje neon, da neonskilte har et helt særligt og blødt formsprog. Med kyndige hænder fra vores produktspecialister kan neonskilte bøjes i lige netop den form, du ønsker dig. Det gælder alt fra bogstaver og sætninger til grafik og logoer – det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Du kan desuden montere neonrørene på næsten alle overflader, hvilket giver dig mulighed for at bruge neonskilte lige hvor du vil. Vi skal nok hjælpe dig med at finde lige netop den placering og form, der giver dig det bedste resultat hos dine kunder.

Kombinér pangfarver med stærkt lys og retrostemning, og du har dig en cocktail, der får kunderne til at kigge en ekstra gang.

3 fordele ved neonskilte

Lang levetid

Neonrørene i neonskilte er meget holdbare og kan holde længe sammenlignet med andre former for skiltning.

Høj opmærksomheds­værdi

Kombinationen af stærke farver, lys og skrifttype i neonskilte er et garanteret blikfang.

Meget lysstærke

Vi kommer ikke udenom, at neonskilte er ekstremt lysstærke og kan ses døgnet rundt.

Peter Svane Rasmussen

Skal vi hjælpe dig på vej?

Kontakt os, hvis du vil have bøjet dit budskab i neon. Hos os er du garanteret en løsning, der matcher dine behov.

Peter Svane Rasmussen
Key Account Manager
+45 40 20 75 45
psr@effection.dk