Lad de hvide vægge få liv med fototapet

Skab iøjnefaldende og personlige rammer i din udstilling, i butikken eller på kontoret med skræddersyet fototapet.
You are here:

Dit unikke print på væggen med fototapet

Vi kan printe på lidt af hvert – heriblandt også på tapet. Så lad de hvide vægge blive vakt til live og skab iøjnefaldende og effektfulde rammer med specialprintet fototapet. Du kan få tapeter i mange forskellige kvaliteter og med overflader, som er virkelig indbydende og flotte – dét, krydret med netop dit motiv, og du står med en indretningsløsning ud over det sædvanlige.

Vores kreativ team står klar til at hjælpe med at designe dit kommende fototapet. Sammen med vores projektafdeling, som ved alt om tapeternes holdbarhed, printmæssige kvaliteter, priser og alt andet udenom, er du snart klar til at få monteret dit nye fototapet.

De bedste maskiner og de dygtigste specialister

Mere end 100 års erfaring med print. Dét er bare én af årsagerne til, at kunderne lander hos os, når der skal produceres fototapet og andet printmateriale i højeste kvalitet. For det bedste resultat er det essentielt, at dine tapeter er af højeste kvalitet. Derfor printer vi udelukkende på de bedste maskiner på markedet. Vores dygtige specialister er med dig hele vejen fra opmåling og rådgivning til produktion og montage af dit fototapet.

Det får du med fototapet

Fototapet printes på særlige vægfolier, som er udviklet med blandt andet taktile overflader og struktur, som man ellers normalt kender fra eksempelvis klassiske tapeter. Motivet printes digitalt på baner, som kan monteres i forlængelse af hinanden. Alt efter motiv og billede kan vi derfor producere fototapet til nærmest alle størrelser af vægge.

Du kan vælge tapeter, der dækker ujævnheder på din væg og efterlader den pænere og mere glat. Mat eller blankt, med eller uden struktur – det lader vi være op til dig. Vi printer med uv-farver, der gør dine tapeter resistente overfor sollys. Det sikrer, at dine tapeter holder farverne i mange år.

 

fototapet marienlund

Fototapet til alverdens formål

Vi laver skræddersyet fototapet til både bagvægge til pop-up butikker, udstillinger, museer, butikker og indretning af virksomheder. Vores kunder bruger fototapeter til at fremhæve produkter eller deres brand, til at skabe den helt rigtige stemning i en udstilling eller til at skabe hyggelige rammer på kontoret. Dit tapet – dit valg af motiv. Vi skræddersyer dit fototapet efter dine ønsker og behov.

3 fordele ved fototapet

Dækker ujævnheder

Hvis du blot maler eller sætter folie op, er der stor mulighed for, at ujævnheder i væggen bliver tydelige. Hos os kan du vælge tapeter, der dækker strukturen i væggen og får den til at syne mere glat.

Farver, der holder

Skal dine tapeter op i et rum med meget sollys, kan det påvirke farverne over tid. Få dine tapeter printet med uv-farver, der beskytter mod solens stråler og sikrer, at farverne holder i mange år.

Nemme at rengøre

Fedtfingre, en støvsuger eller en stol, der rammer væggen uheldigt eller andet snavs, der sætter sig på væggen? Intet problem. Hos os finder du tapeter, der er nemme at tørre over med en klud.

Dorte Yde Bertelsen

Lad os sammen skabe dit drømmetapet

Kontakt os allerede i dag. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning for dig.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager West
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk