Uovertruffen kvalitet med
lambda-print

Skal motivet stå ekstra skarpt? Så er lambda-print det rigtige for dig.
You are here:

Billeder i lambda-print, gør indtryk

I en verden fyldt med visuelle indtryk kræver det noget ekstra særligt at blive set. Så hvordan skærer du igennem støjen og leverer budskaber, der får folk til at dreje hovedet og se nærmere? For mange high-end brands er svaret kvaliteten af deres billeder.

I mere end 100 år har vi nørdet tryk og print. Vi har kun de bedste maskiner og de dygtigste fagfolk. Faktisk, er vi de eneste i Skandinavien, der har en Lambda printer. Med lambda-print får vi dine motiver til at stå helt skarpt. Skal vi printe for dig?

Når kun det bedste er godt nok

Vi er certificerede til at printe lambda-print for high-end brands og parfumekunder. Det er der en grund til. Med lambda-print bliver kvaliteten af dine print ganske enkelt ikke bedre. Farver, detaljer og gengivelse kommer til at stå knivskarpt. Med en opløsning på op til 4.000 dpi med tilhørende over 16 millioner farver er muligheden for high-end-print i storformat intet problem. Mat eller blank? Du vælger. Vores lambda-print har en holdbarhed på 100 år, hvilket sikrer dit print langt ind i fremtiden. Der medfølger et certifikat med til alle lambda-print.

Fotokunst, udstillinger, portfolier, portrætter og meget mere. Op til 1.250 mm i bredden. Vi printer til dit formål og i dit ønskede format.

Læg trygt montagen af dit lambda-print i vores hænder

Det færdige resultat er vigtigt for vores kunder. Det er det også for os. Derfor tilbyder vi efterbehandling på billederne i form af opklæbning på plade. Dias- eller glasmontering, aluminiums- eller DIBOND-plader. Mulighederne er mange – sammen finder vi den rigtige løsning, der giver den bedste visuelle effekt. Skal dit print stå flot længe? Så overfladebehandler vi dit print med en laminering, der gør, at det tåler rengøring. Du får selvfølgelig en prøve på dine ting, inden vi trykker, så du kan se, hvordan det endelige resultat kommer til at tage sig ud.

Dorte Yde Bertelsen

Skal vi printe for dig?

Ingen ved mere om print end os. Kontakt Dorte i dag, hvis du har spørgsmål.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager West
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk