Annoncering på farten
med folie til bil

Vil du ramme en stor målgruppe med spændende markedsføring? Så sæt biler med folieindpakning i spil.
You are here:

Lav lidt larm på landevejene

Hvis du skal skille dig ud fra mængden og blive set og husket af kunderne, skal dit budskab være til stede dér, hvor kunderne er. Flere førende brands bruger kreativ folie til biler til at formidle deres budskaber til en bred målgruppe.

Vi er eksperter i at udvikle sjov, kreativ, flot og fængende folie til biler, der sikrer, at kunderne ser netop dig og dit budskab – også når de er på farten. Skal vi sammen lave lidt larm?

folie til bil produktspecialister

Produktspecialister, men med hænderne skruet godt på

Andre kommer til os, fordi de ved, at de får sublim rådgivning fra produktspecialister, gode indspark fra kreative designere og solidt håndværk leveret til tiden. Hvor og hvor meget, du ønsker hjælp til, er helt op til dig. I vores huse har vi samlet de dygtigste fagspecialister, og vi garanterer et resultat, du godt kan være stolt af.

Vi har været glade for dialogen om layoutet og om, hvordan det ville fungere i praksis. Kvaliteten har været vigtigt for os, da vi er en meget detaljeorienteret virksomhed i vores daglige virke, og jeg er meget tilfreds med det endelige resultat.
logo-greenworks
Robert Hein
Indehaver

Imponerende helindpakning

Skal din bil have nye klæder, så den bliver mere iøjnefaldende på vejene? Bilindpakning er en nem og effektiv måde at markedsføre dit brand på – og til en billigere kontaktpris end mere traditionel annoncering. Samtidig er folien med til at beskytte lakken på bilen, så den holder sig pæn længere, samtidig med at det øger gensalgsværdien på bilen. Vi pakker gerne din bil helt eller halvt ind – det er fuldstændig op til dig.

ioejnefaldende folie til bil
folie til bil oeg gensalgsvaerdien

Bliv godt kørende!

Verisure, OiSTER og Avis. Alle tre kunder, som vi har hjulpet med at øge genkendelsesværdien i trafikken for.

Udforsk vores cases, og find inspiration til, hvordan du kan omdanne dine vognparker og biler til effektive, rullende reklamesøjler 24/7.

folie til bil oister

Mindre folieløsninger med stor effekt eller kreativ helindpakning, der får kunderne til at dreje hovedet? Vi hjælper dig med at levere det budskab, du ønsker på din bil.

3 fordele ved folie til biler

En krone sparet er en krone tjent

Skal du have budskaber ud at leve på din bil, er foliering væsentligt billigere end lakering. Samtidig beskyttes lakken mod stenslag, ridser, salt og rust.

Nem udskiftning eller lang holdbarhed?

Skal din bil bruges til kortvarige kampagner, er folie både nemt og billigt at udskifte. Ønsker du derimod brand awareness, som kan leve i flere år, holder vores folier op mod 1.000 dage.

Rullende reklamer 24/7

Udnyt jeres biler til at bringe de rette budskaber og blive synlig på vejene 24/7.

folie paa bil vognflaade

Du sætter kursen

Der er næsten ubegrænsede muligheder for design og udtryk – det gælder både, hvis du skal brande en hel vognflåde, og hvis der blot er tale om en enkelt bil. Alt fra fulde bilindpakninger til mindre dekorationer kan have stor effekt, hvis blot de forskellige løsninger udnyttes til fulde. Vores mange års erfaring har givet os stor viden om, hvad der kan lade sig gøre – og ikke mindst hvad der virker! Vi tilbyder altid folieløsninger i høj kvalitet og ekspertmontering, så du får et fejlfrit resultat.

Louise Skov Christiansen

Lad os gøre dig synlig i trafikken

Er du ansvarlig for jeres branding og biler? Kontakt os nu, og lad os sammen trykke speederen i bund på din markedsføring.

Louise Skov Christiansen
Key Account Manager /
Project Consultant
+45 61 67 01 61
lsc@effection.dk