Udstilling og galleri

Fotoprint til fotografisk kunst – vi har medier i særklasse.
You are here:

Billedkvalitet i topklasse

Effection har igennem mange år leveret fotoprint til fotografisk kunst med medierne Lambda/(C. print), canvas, Fine Art-papir samt Baryt-papir.

Vi har løst opgaver for mange etablerede og velkendte kunstfotografer, men også nye og talentfulde. Hos os er ingen for store eller for små til, at vi sørger for at levere et resultat, som står knivskarpt og er ud over et sædvanlige. Kvalitet er nøgleordet, og i kraft af vores lange kendskab til arbejdet med fotokunst, sætter vi en ære i at levere et kvalitetsprodukt hver gang.

100 års holdbarhed

Mange af kunstfotograferne har valgt at få lavet deres billeder på Lambda-foto, som med en holdbarhed på 100 år sikrer kunstværket langt ind i fremtiden – dét siger noget om kvaliteten. Der medfølger et certifikat med til alle Lambda-print.

Vi tilbyder også andre kunstneriske udtryksformer på vores art-printer. Vi kan tilbyde tryk på lærred og canvas samt på Fine Art-papir også kaldet Hahnemühle-papir. Der printes med UV-blæk og har som Lambda-foto ligeledes en holdbarhed på op til 100 år.

Hos os er ingen for store eller for små til, at vi sørger for at levere et resultat, som står knivskarpt og er ud over et sædvanlige.

Efterbehandling

Ønsker du efterbehandling på billederne i form af opklæbning på plade, så kan vi også stå for den del. Der er et utal af muligheder som f.eks. dias- eller glasmontering samt opklæbning på aluminiums- eller dibond-plader. Du er også altid velkommen til at forhøre dig på digital billedbehandling af dine filer. Det kan f.eks. være interpolering eller farvestyring.
Lars Hansen

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Lars Hansen
Key Account Manager
+45 28 43 60 45
ljh@effection.dk