Nemt udskiftelige menuer med digitale menuboards

Gør det nemt at ændre i din menu med digital signage.
You are here:

Fleksible og dynamiske digitale menuboards

Der er altid det samme på menuen. Eller er der? Har du en virksomhed i restaurations- eller servicebranchen, så ved du, at det kan være en fordel at kunne udskifte menuer, tilbud, tidsplaner og andet nemt og hurtigt med digitale menuboards.

Vores digitale menuboards giver dig mulighed for at opdatere indholdet og priser automatisk uden yderligere omkostninger, hvilket skaber værdi for både dig og dine kunder. 

digitale menuboards tilpas indholdet på dine menukort

Mere mad over disken

Sandwich til frokost og dagens ret til aften. Med digitale menuboards kan du tilpasse indholdet på dine menukort til forskellige tidspunkter på dagen. Vi kan hjælpe dig med indholdsstyring, så du taktisk rammer kunderne med budskaber, der matcher deres behov – og dét er noget, som virker. 

Med digital signage kan du også promovere dit indhold i en kombination af lys og bevægelse. En løsning, der skaber blikfang, fanger potentielle gæsters opmærksomhed og øger salgspotentialet betragteligt.

3 fordele ved digitale menuboards

Bliv synlig

Gør dine produkter og tilbud mere iøjnefaldende med fængende videoer på dine digitale menuboards.

Skab merværdi for kunden

Vis nemt ekstra information som næringsindhold i maden eller ekstraudstyr i den viste bilmodel.

Ram målgruppen rigtigt

Nem udskiftning og tilpasning af indhold i forhold til kampagne, tidspunkt på dagen eller sæson med digitale menuboards.

Du kan sove helt roligt. Vores ’Digital Signage’-afdeling er eksperter i digitale løsninger, og vi har styr på alt fra valg af budskab til teknik og montage.

Vi hjælper dig med indhold

Hvilket indhold du vælger at præsentere på dine digitale menuboards, er vigtigt. Heldigvis har vi to huse fyldt med kreative hoveder, der kan hjælpe dig med alt fra idé til professionel produktion af blandt andet video- og motion-graphic-løsninger. Vores eksperter hjælper dagligt store brands med at konceptualisere og effektuere fede budskaber.

digitale menuboards vi hjaelper med ideudvikling til professionel produktion
Martin Elgaard

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tage en snak om, hvordan vi skaber de helt rigtige digitale menuboards for dig.

Martin Elgaard
Digital Signage Manager
+45 31 66 23 14
mael@effection.dk