Udnyt de dynamiske informationsmuligheder med digitale infoskærme

Vil du sikre overblik og relevant informationsflow? Så er infoskærme et oplagt valg.
You are here:

Faste rammer til fleksible budskaber med infoskærm

Dine kunder bliver dagligt overøst af budskaber og informationer fra højre og venstre. Så hvordan skiller du dig ud og skærer igennem, så du rammer din målgruppe? For mange er digitale infoskærme svaret. Her træder vi ind i billedet.

Vi har mange års erfaring med at installere faste rammer til fleksible budskaber vha. inforskærme. Det betyder, at du kan skabe et flow af informationer, som kan opdateres og udskiftes med blot enkelte klik. På den måde sikrer du, at informationen på din infoskærm altid er opdateret og relevant.

infoskaerm hold af eksperter

Fra idé til virkelighed

De store brands kommer til os, fordi vi er eksperter i at omsætte idéer til virkelighed. Vores to huse er fyldt med kreative udviklere, skarpe praktikere, dygtige projektledere og teknisk skarpe montører. Alt det du skal bruge for at få den bedste infoskærm.

Vi er meget tilfredse med den nye, digitale kortløsning. Trods centrets komplekse bygning gør tjenesten det let for besøgende hurtigt og nemt at finde, hvad de leder efter. Vi er meget tilfredse med både samarbejdet og resultatet.
logo-sandvika-storcenter
Kjersti Brundtland Stolpe
Marketingkoordinator

Et klik, og alt er opdateret

Dynamisk information er en af de store fordele ved digitale signage. Du kan skabe et flow af informationer, som kan udsendes centralt fra din virksomhed, hvad enten der er tale om tilbud rettet mod kunderne, hjælp til brugere eller interne oplysninger til dit personale. Et (eller to) klik, og dine informationer på inforskærmen er opdateret. Nemt.

3 fordele ved infoskærme

Forbliv relevant

Med central styring kan du nemt opdatere informationen på skærmene – også på eksterne lokationer.

Spar tid og penge

Hvordan skaber du opmærksomhed om dit nye produkt? En infoskærm er et oplagt element i din lanceringsstrategi, da den enkelt og effektivt styrker din målgruppes kendskab til dit brand og nye produkt.

Flere budskaber, én skærm

Infoskærmene kan deles op i flere zoner og dermed gøre plads til forskelligt medieindhold.

Din skærm, dit budskab

De seneste tilbud, nye kampagner, wayfinding eller tidsplaner? Apps, tekst, video eller billeder? Hvad du fortæller, og hvordan du vil fortælle det, det er helt op til dig. Vi kan tilpasse indholdet på din infoskærm, så det passer præcis til dine ønsker. Vores kreative afdeling hjælper også gerne med at konceptudvikle og tegne dine budskaber.

infoskaerme vi tilpasser indholdet

Brug digitale infoskærme til at skære igennem støjen med relevant og målrettet information og budskaber.

Martin Elgaard

Har du behov for dynamisk kommunikation?

Sammen finder vi den infoskærm, der giver mening for dig. Kontakt os nu.

Martin Elgaard
Digital Signage Manager
+45 31 66 23 14
mael@effection.dk