Vejrbestandige udendørsskærme og pyloner

Skal dine digitale skærme og pyloner kunne modstå vind og vejr?
You are here:

Digitale skærme til al slags vejr – også det lunefulde danske

Med skærme til udendørs brug går du ikke glip af de muligheder, som den digitale verden giver, og som man normalt forbinder med løsninger, som man helst skal holde langt væk fra det danske lunefulde vejrs regn og rusk.

Vi kan levere LED-skærme, som er robuste og designet til at fungere optimalt i alle omgivelser og vejrforhold. Vi indgår i dialog med dig og skræddersyer skærmløsninger, som passer præcis til dine ønsker, behov og visioner, hvad enten det er mobile eller faste installationer – og vi tager det fulde ansvar for at levere køreklare løsninger med både support og service.

projektleder på kontor

Sænk skuldrene, vi tager os af det hele

Det kræver overblik og et skarpt øje for detaljen, når der skal udvikles visuelle løsninger, der formidler dit brand eller budskab på den helt rette måde. Det ved vi, for det har vi nemlig gjort i mere end 100 år. Vi fornyer os hele tiden, og er derfor naturligvis også med på den digitale rejse. Bag os har vi et hold af mere end 200 specialister, der kan hjælpe med alt fra konceptudvikling, rådgivning og contentproduktion til montage og vedligeholdelse. Du får én kontaktperson, med styr på det hele. Nemt og enkelt.

Modstandsdygtige digitale fordele

Flere skærme

Du får flere skærmenheder, som kan sammensættes til én stor skærm, hvorved du i store træk kan opnå præcis den størrelse, du har behov for

Fast eller mobil

Du kan få skærmløsninger til både faste og mobile installationer (f.eks. til events, koncerter eller sport)

Fantastisk kvalitet

Du opnår kvalitet og bedst mulige oplevelser med skarpe og præcise billeder – uanset vejrforhold

Mange muligheder

Du kan få alt fra skærmpyloner med reklamer eller wayfinding til facader med kæmpe videovægge og visuel branding eller dynamiske LED-lysaviser og informationstavler

Digitalt alternativ

Du kan få skærme, som fungerer som digitalt alternativt til One Way-folie, hvor man udefra tydeligt kan se budskabet, men hvor man indefra kan se lige igennem

Løsninger til alle formål

Du kan få løsninger til alle formål, hvad enten det er kommercielle, industrielle eller institutionelle

Med en digital skærm får du masser af fordele. Kun fantasien sætter grænser og vi hjælper gerne med de kreative indspark.

Effection pylon

En skefuld af sin egen medicin

Når det kommer til visuelle løsninger, så ved vi, hvad der virker.

Derfor har vi naturligvis også tegnet, konstrueret, produceret og monteret en pylon til os selv. Den kan du se på billedet her. Skal vi også hjælpe dig med at byde kunderne velkommen allerede ved vejen?

Martin Elgaard

Lad os hjælpe dig med at blive synlig udenfor

Ræk ud til Martin og få en uforpligtende snak om den rigtige løsning for dig.

Martin Elgaard
Digital Signage Manager
+45 31 66 23 14
mael@effection.dk