Det tidligere BrandFactory (tidl. Vangsgaard)

Hvor koncepter bliver til virkelighed

BrandFactory Danmark (tidligere Vangsgaard A/S) startede som en familie- og ejerledet virksomhed gennem to generationer i de første 30 år.

I mange år har BrandFactory konceptualiseret, udviklet, produceret, faciliteret, leveret, installeret og transformeret visuel kommunikation, branding og butiksindretning til virksomheder og detailhandlen.
Som virksomhed har BrandFactory stået for kvalitet, innovation og ikke mindst den bedste kunderådgivning i branchen. Alt dette understøttes af en produktionsenhed, der lever op til alt, hvad der kan forventes af en markedsledende virksomhed.

Uanset om vores kunde har skullet drive en kampagne, eksekvere en kædeudrulning, skabe et unikt butikskoncept, dekorere et domicil, en vognpark, skabe en kunstnerisk udstilling eller guide gæster og kunder på rette vej, så har vi stået klar med en skræddersyet løsning.

Historien bag det stærke fundament

Det var håndværk, fremsynethed og et godt øje for markedspotentiale, der blev starten på det, der i sin tid hed H. Vangsgaard Reklame tilbage i 1980. Det blev starten på en vækst og masser af tilføjelser af kompetencer gennem tiden, som gjorde at Vangsgaard tilbage i 2013 blev en del af en nordisk koncern, som leverede til nogle af Nordens og Europas største brands.

Kompetencehuset af specialister og eksperter har gennem årene vokset sig stort.

  • 1988: Opkøb af Skilteriet. Her blev forretningsgrundlaget, kundeporteføljen og i særdeleshed kompetenceområderne styrket.
  • 1992: Generationsskifte.
  • 2002: Opkøb af Voss Unical.
  • 2009: Opkøber TV Skilte og Vangsgaard Instore etableres.
  • 2013: Vangsgaard bliver en del af den nordiske koncern BrandFactory Group.
  • 2018: Opkøber forretningsområdet Digital Signage i Combine, som styrker os yderligere inden for digitale skilte.

Sammen er vi stærkere

I august 2020 indgik K. T. Damgaard-Jensen A/S en aftale med BrandFactory Group AB om køb af BrandFactory Danmark A/S. Således blev virksomheden igen 100 % danskejet og yderligere styrket i Danmark. Med fusionen oprustede vi i Danmark på både ekspertise og stordriftsfordele samtidig med, at vi styrkede vores tilstedeværelse i Jylland, hvor Damgaard-Jensen har hovedsæde. BrandFactory fortsatte sit stærke partnerskab med BrandFactory-selskaberne i Sverige og Norge omkring vores nordiske kunder og drager fortsat fordel af vores nordiske netværk.

Vi hedder Effection

Sammen med vores kolleger i Damgaard-Jensen er vi blevet den førende leverandør af visuel branding i Danmark med en omsætning på godt 300 millioner kroner.

Tilsammen er vi eksperter med en kvalitetsbevidst tilgang til det at forvandle idéer og koncepter til virkelighed.

Men en ny, fælles stærk markedsleder kræver et nyt fælles ståsted.

I juni 2022 fusionerede BrandFactory og Damgaard-Jensen officielt under ét fælles navn.

I dag hedder vi Effection.

Når du besøger vores to afdelinger, får du erfaring og nytænkning. Specialisering og one-stop-shopping. Under ét nyt fælles navn stræber vi efter at løfte barren for at kunne skabe endnu mere værdi for dig. Vi er en dansk markedsleder med en stærk DNA, hvor kvalitet, passion og service er i højsædet.

Ejerforhold

I 2020 kom selskabet tilbage på danske hænder. Sammen med Damgaard-Jensen skabte man en markedsleder med samme ejerkreds, der udover kapitalfonden Dansk Ejerkapital består af en håndfuld aktive ejerledere, med René Rafn Hansen som CEO.

Skal vi hjælpe dig med at skabe visuel branding, der rammer kunderne lige dér, hvor du ønsker?

Dorte Yde Bertelsen

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Dorte Yde Bertelsen
Sales Manager West
+45 28 43 60 31
dyb@effection.dk