BrandEasy

Det hele samlet ét sted

Vi gør det let at være dig. Med en skræddersyet kundeportal kan du eksempelvis bestille kampagneelementer, samle relevante informationer ét sted og få overblik over projektets udvikling.
BrandEasy

Det hele samlet ét sted

Vi gør det let at være dig. Med en skræddersyet kundeportal kan du eksempelvis bestille kampagneelementer, samle relevante informationer ét sted og få overblik over projektets udvikling.

Minimering af arbejdsbyrden og optimering af arbejdsgange

Der findes rigeligt med IT-systemer, som forvirrer mere, end de forenkler. Derfor har vi udviklet BrandEasy – en onlineløsning specielt designet til at forenkle dit arbejde. Ved at tage udgangspunkt i dine behov og din konkrete virksomhed kan BrandEasy minimere din administrative arbejdsbyrde og optimere arbejdsgangene. Webshop, projektstyring, elementregistrering, rapporteringsværktøj og meget, meget mere – vi skræddersyer den løsning, som passer til dit behov.

Få hjælp fra start til slut

Din unikke kundeportal kan indeholde

Projektstyring

Nøglen til succesfulde projekter er niveauet af gennemsigtighed, tilgængelighed og kommunikation. I et projekt med mange involverede med forskellige funktioner og fagligheder vil der altid være flere arbejdsprocesser i gang på én gang. Beslutningstagerne er måske til møde, mens håndværkerne har brug for svar. Med BrandEasy får du et projektstyringssystem, der skaber overblik og gennemsigtighed, så intet falder mellem sprækkerne, og alt bliver koordineret effektivt og til tiden.

Webshop

Vi gør det nemt for dig at bestille visuelle elementer døgnet rundt alle ugens dage. Med en brugervenlig opsætning giver vi dig adgang til de kampagneelementer, produkter og uddybende varebeskrivelser, som har relevans for lige netop dig. Webshoppen har også en web-to-print-funktion, der gør, at du nemt kan skabe dine egne layouts ud fra prædefinerede skabeloner.

I webshoppen kan vi også varetage tredjepartsvarer for dig, så dine butikker kun behøver at bestille ét sted. Herefter klarer vi resten og sørger for, at bestillingerne bliver både videresendt, håndteret og leveret. Nemt og enkelt.

Database

Slip for uoverskuelig mailkultur og Excel-ark, der skydes frem og tilbage i 200 versioner. BrandEasy samler alle relevante informationer ét sted. Til rådighed for alle medarbejdere døgnet rundt alle ugens dage i et lettilgængeligt og overskueligt system for alle – uanset branche og faglige forudsætninger. Det giver jer og os overblik over alt fra lokationer og lagerbeholdning til visuelle kommunikationselementer og kampagner. Kort sagt alt det, der sikrer en transparent og lettilgængelig kommunikation gennem hele processen, så hvert enkelt trin altid stemmer overens med jeres overordnede koncept.

Rapporteringsværktøj

Har du behov for at danne dig et overblik over, hvilke og hvor mange elementer der er registreret til en specifik lokation? BrandEasys rapporteringsværktøj gør det muligt for dig at trække tilpassede rapporter på tværs af alle registrerede data.

Lagerstyringsfunktion

Få det fulde overblik over hele din lagerbeholdning. Vi er allerede lagerførende af blandt andet inventar for Imerco og POS og skiltning for Specsavers. Med os som lagerførende for dine varer kan du nemt følge med i antal og værdi.

Bookingsystem

Vores intuitive bookingsystem gør det nemt for dig at leje visuelle elementer. I systemet kan du både få overblik over elementernes ledighed og booke dem ind til dine forskellige lokationer. Logistikken tager vi os af.

For Skousen giver webportalen vores danske og norske butikker adgang til at kunne bestille diverse kampagneelementer, skilte mm. på en nem og overskuelig måde, samtidig med at hovedkontoret også kan bevare et godt overblik over materialet som ligger tilgængelig på portalen.
logo-skousen
Karina Stougaard
Marketing Project Manager

Med vores intelligente onlinesystem, BrandEasy, kan du styrke kommunikationen mellem alle parter og bevare momentum hele vejen igennem jeres proces. Fra idé til virkelighed inden for både tidsplan og budget.

Hvis du har en god idé, kan vi effektuere den

Forskellige behov kræver forskellige værktøjer og funktioner. Derfor har vi udviklet et fleksibelt system, der kan tilpasses dit enkelte projekt. På den måde undgår du og dit team at skulle forholde jer til unødvendige funktioner, men får et overskueligt og brugervenligt system præcis til jeres ønsker og behov. Mulighederne er mange, og effekten kan mærkes på både budget, tidsplan og det overordnede samarbejde.

Har du ønsker til din kundeportal, som ikke er på vores liste? Kontakt os nu, og lad os tage en snak om, hvordan vi skaber den portalløsning, der passer til dig.

Nico Dorfer

Kom et skridt tættere på en enklere hverdag

Vi hjælper allerede stærke brands med at spare tid og penge samt med at optimere workflow. Vi vil også gerne hjælpe dig.

Nico Dorfer
E-commerce Manager
+45 36 19 99 51
nido@effection.dk