Bring gulvene i spil med overraskende gulvdekoration

For at løfte dit visuelle udtryk skal du måske kigge ned. Udnyt dine gulve med velovervejet gulvdekoration.
You are here:

Lad kunderne falde over dine budskaber

Hvis vi ikke har næsen højt i sky, vender blikket ofte ned, når vi bevæger os rundt i dagligdagen. Udnyt muligheden for at gøre dine gulve til talerør for dit brand, og skab synlige kampagner med gulvfolie og gulvreklamer. Det er en nem og smart løsning med stor effekt.

Udnyt vores store viden og kreative hoveder. Det gør nogle af de største brands allerede. Vi er ikke blege for at tænke i nye baner. Dog går vi ikke på kompromis med vores fornemmeste opgave: at udfolde dine idéer, så de matcher både dit brand, butik, gulvtype og formål.

Vær kreativ på nye måder

Læg op til leg med snoede bilbaner, slanger eller fodspor i sandet. Mød vores minimennesker med gulvleg i øjenhøjde. Det har blandt andet BR-butikkerne haft stor succes med.

Gulvfolie giver dig muligheden for at slippe fantasien løs og udnytte alle dine overflader på kreative måder. Skab helt særlige universer, der omfavner dine produkter eller din udstilling på den mest overraskende og kreative facon

Gulvdekorationer, der styrker helhedsoplevelsen

Gulvfolie kan være et enkelt element til at skabe en større kampagne eller indretning – særligt i sammenhæng med andre visuelle elementer som eksempelvis roll-ups-bannere, hængende skilte og vægfolie.

Tilsammen kan det skabe den helt rette opmærksomhed på dit produkt, brand eller kampagne, fordi de besøgende vil få øje på dig, uanset hvor øjnene kigger hen.

Gulvdekorationer med grønne budskaber til Coops kunder

Vores samarbejde med Coop er et pragteksempel på effektiv brug af gulvdekoration. I Coops nye Klima Kvickly skulle kunden tages i hånden og guides til at tage mere klimavenlige valg i hverdagen.

Synlig gulvdekoration, vægfolie og lysskilte leder nu kunden rundt i butikken og skaber et mix af information, indblik og interesse for det nye koncept.

gulvfolie coop
gulvfolie thansen

Wayfinding, der ikke går i vejen

Ved at inddrage gulvet som wayfinding, skal du ikke fylde sin butik, dit domicil eller andet med vægskilte. Det er samtidig nemt for fødderne at følge wayfinding på gulvet, fordi du alligevel kigger ned, når du går. En visuel feature, hvor du kan koble praktik og synlighed.

Du kan gøre som Thansen og vise vej på bogstavlig vis eller lede kunderne på rette vej med andre kreative og visuelle ideer til gulvet. Hver dag udvikler vores dygtige tegnestue viduelle elementer til flere af de største brands i Norden – og vi vil hjertens gerne hjælpe dig også. Vores produktspecialister står klar med rådgivning om det rette folie, så du får et skarpt resultat. Uanset hvad du vælger, kan vi guide dig i den rigtige retning. 

Pas på dine kunder

Gulvfolie er også en gamechanger til mere praktiske formål. Covid-19 har gjort det nødvendigt med afmærkning og afstandsmarkering på gulvene. Gulvfolie er et oplagt redskab til at guide og vejlede dine kunder … på den gode måde, du ved.

Vi ved, hvordan vi skal få praktik og wow-effekt til at gå hånd i hånd, så du kan roligt overlade alt fra idéplanlægning og produktion til levering og montering til os.

Janne Fredslund

Vil du skabe opmærksomhed ved at inddrage alle dine overflader?

Så tøv ikke med at kontakte os. Så er du garanteret en gulvdekoration, der matcher dine behov.

Janne Fredslund
Nordic Customer Relations Manager
+45 20 19 45 49
jf@effection.dk