Indgangsportal
– giv kunderne en varm velkomst

Gå den ekstra mil for kunden ved at byde dem velkommen med en gennemført indgangsportal.
You are here:

En indgangsportal styrker førstehåndsindtrykket

Førstehåndsindtryk betyder meget. Faktisk er det allerede ved indgangen, inden kunden overhovedet er trådt ind ad døren, at du har mulighed for at sætte standarden for kundeoplevelsen. En af måderne, du kan byde kunderne velkommen, er med gennemtænkte indgangsportaler. Det er her, vi træder ind i billedet.

Hver dag hjælper vi store retail-kunder med at opbygge indgangsportaler, der både er indbydende, inspirerende og interessante. Skal vi også hjælpe dig med at udvikle den perfekte indgangsportal?

Hvad siger din indgang om dig? Vi er eksperter i at udvikle indgangsportaler, der skaber optimal opmærksomhed, så lad os tage en snak om, hvilke behov og krav du har til indgangsportalen til netop din butik.

indgangsportal vi tager dig igennem processen

Vi tager hånd om din indgangsportal

Du kan trygt læne dig tilbage. Vores dygtige produktspecialister tager dig igennem hele processen fra a-å fra idé og rådgivning om udtryk og materialer til opmåling, produktion og montage. Vi leverer altid til tiden, og vores løsninger er altid af en standard, vi selv kan være stolte af. Vil du vide mere om vores forskellige løsninger? Tag et kig på vores udvalg af skilte og facader.

Få det, som du vil have det

Ikke to indgange er ens – men det skal de selvfølgelig heller ikke være. Skilteplader eller en lyskasse, som indrammer din ind- eller udgang? Rød, gul, grøn eller multifarvet? Med LED-lys for ekstra synlighed? Vi skræddersyer din indgangsportal, så du står tilbage med netop dét, du drømmer om.

Synlig som SATS

Træningscenterkæden SATS er nem at spotte i bybilledet. De har nemlig fået produceret flotte og genkendelige indgangsportaler, der byder kunderne velkommen.

Indgangsportal synlig som sats
Lars Hansen

Skal vi danne rammer om din butik?

Vi står klar til at skabe den indgangsportal, du drømmer om.

Lars Hansen
Key Account Manager
+45 28 43 60 45
ljh@effection.dk