Skru ned for støjen med lydabsorberende plader med print

Skal du skrue ned for støjen på kontoret, i institutionen eller måske i din messestands samtalerum? Så er lydabsorberende plader med print både en praktisk og æstetisk løsning. 
You are here:

Dit helt eget udtryk

I Effection har vi udviklet et akustikprodukt – vi kalder det VisioSound®. Helt unikt for materialet er, at akustikpladernes visuelle udtryk kan individualiseres. Dine ønskede motiver kan printes på de lydabsorberende plader, som samtidig kan skæres i enhver form og størrelse. Det giver dig utallige muligheder for at gøre dit brand til en del af den praktiske rumudsmykning.

Samtidig har pladerne mange anvendelsesmuligheder og kan bruges på vægge og lofter eller som rumdelere. Forskellen fra traditionelle akustikplader er, at du kan printe på dem og derfor ikke behøver at gå på kompromis med det visuelle udtryk.

Pladerne kan nemlig skræddersyes, så de passer til dit brands visuelle identitet.

Effection kom hurtigt med en løsning, der både fik akustikken på plads og visuelt passede til husets sjæl. Konsulenten fra Effection rykkede ud med det samme, tog bestik af lokalerne, identificerede problemet og skitserede en løsning. Forslaget var komplet med motiver, formater og placeringen til hvert enkelt rum.
Jeudan
Louise Hauge Mortensen
Jeudan

Et hav af muligheder

Lydabsorberende plader med print tilbyder en bred vifte af anvendelsesmuligheder, der kan imødekomme dine specifikke behov og designønsker.

  • Pladerne kan skæres i et utal af former og figurer, endda som 3D-konstruerede figurer, der giver din udsmykning et ekstra twist.
  • Der kan printes på begge sider af pladerne, hvilket egner sig godt til frithængende akustikplader.
  • Pladerne kan anvendes som skrivebordsafskærmning eller opslagstavler med den udskæring og de motiver, der passer til dit brands visuelle udtryk.
  • Lydabsorberende plader kan monteres på både vægge, lofter og glasruder og er nemme at skifte ud, hvis der er behov for et nyt budskab.


D
er er mange fordele ved VisioSound®, som strækker sig ud over de visuelle muligheder. Dem har vi har samlet i vores brochure.

Et grønnere alternativ

De lydabsorberende plader med print er fremstillet af PET-fibre. Det vil sige 100 % genbrugsmateriale udvundet af plastikflasker. Det lave energiforbrug ved produktionen af PET-fibrene gør, at pladerne efterlader et CO2 aftryk, som er lang mindre end andre fibermaterialer, og samtidig reducerer forbruget af verdens olieressourcer.

VisioSound® er en del af vores Green Choice-koncept, hvor vi har samlet en række mere bæredygtige alternativer, der gør det nemt for dig at tage et ansvarligt valg.

3 fordele ved lydabsorberende plader med print

Unikt visuelt udtryk

VisioSound® kan skæres i et væld af former og figurer, der giver liv til din udsmykning.

Fleksibelt ophæng

VisioSound® kan monteres, så pladerne nemt kan udskiftes efter dine behov.

Et utal af muligheder

Lydabsorberende plader kan anvendes med forskellige kreative formål, samtidig med at de hjælper på akustikken – skrivebordsafskærmning, opslagstavler, afskærmning, montering i lofter og på vægge.

Ole Højgaard

Skal vi hjælpe dig med at skabe fysisk og visuel ro?

Kontakt os i dag, så finder vi den løsning, som passer bedst til dig og dit brand.

Ole Højgaard
Key Account Manager
+45 20 19 45 54
olh@effection.dk