Vores indsats mod en bæredygtig fremtid

 Tag et kig på vores bæredygtighedsrapport for 2023 og kom med på rejsen mod en mere bæredygtig fremtid.

Vi har alle et ansvar. Og ansvar er noget vi tager

Arbejdet med bæredygtighed er stadig nyt og komplekst for os. Men vi ser det som vores forpligtelse at gøre, hvad vi kan, hvor vi kan, for at være på forkant med det, som vores medarbejdere, kunder, leverandører og omverdenen forventer af os. 

Få indblik i de initiativer, vi har arbejdet med i 2023 ved at læse med her – eller klik herunder og læs hele vores bæredygtighedsrapport.

I de kommende 5-10 år ser jeg Effection som markedsleder og frontløber inden for visuel kommunikation, ikke kun kommercielt og forretningsudviklingsmæssigt, men også i vores forpligtelse til bæredygtighed og samfundsansvar. Vi stræber efter at definere nye standarder for, hvordan bæredygtighed kan integreres i alle aspekter af vores operationer, så det lever i hele organisationen hos hver enkelt medarbejder.
effection-logo
René Rafn Hansen
CEO

Vi har oplevet et fald i vores CO2-udledning fra 2022 til 2023 på 9,6 %. 

Vi har et mål om, at alle Effections køretøjer i 2030 skal være elbiler eller biler med en anden form for mere miljøvenligt brændstof, eksempelvis brint.

Fokus på dit grønne regnskab

Visuel kommunikation har ikke kun stor effekt for dit brand. Det har også effekt på dit grønne regnskab. Det kan ikke undgås, når materialer danner rammen omkring dine unikke, visuelle løsninger. Heldigvis findes der i dag en række mere miljøvenlige materialevalg og genanvendelige konstruktionsmuligheder. Dem har vi samlet i vores Green Choice-koncept. 

I vores kuffert af samme navn præsenterer vi dig for 14 nye mere miljøvenlige materialer. 28 materialer i alt. Kufferten er omdrejningspunkt for vores bæredygtige dialog og en inspiration til dig, som ønsker at tænke mere miljøvenlige materialevalg ind i din visuelle kommunikation; butiksindretning, messestand, salgsdisplays, folieløsninger eller måske noget helt femte. 

Bestil din egen Green Choice-kuffert, så får samtidig besøg af en af vores specialister, som kan rådgive dig til netop den løsning, som vil være mest bæredygtig, tilpasset netop dit behov..

Bestil din kuffert her

Med udgangspunkt i kundens behov taler jeg ind i, hvordan mere miljøvenlige løsninger kan skabe værdi. Det er med stolthed, at jeg kan vise, hvordan Effection kan imødekomme kundernes strategi og ønsker inden for bæredygtighed. Jeg sætter regnestykket op for vores kunder og viser, hvordan løsningen kan betale sig på den lange bane. Bæredygtighed handler nemlig ikke kun om CO2-aftryk. Det handler om sund fornuft
effection-logo
Ole Højgaard
Key Account Manager

Genbrug er guld

En mere miljøvenlig løsning kan også være genbrug. Flere og flere vælger visuelle løsninger, der er designet med genanvendelighed for øje, og ser værdi i at kunne genbruge en installation flere gange og nogle gange på flere lokationer. 

Alt sammen bidrager til at spare forbrug, ressourcer og nogle gange penge. Du udstikker retningen – vi finder løsningen.

Lad os udregne på dit aftryk

Vi er optaget af at forstå præcis, hvor meget CO2, vores produkter udleder. Denne indsigt er vigtig, for vores egen bæredygtige udvikling, men også for at imødekomme vores kunders og samfundets stigende krav til gennemsigtighed. Med vores klimalommeregner, kan vi regne på specifikke produktkategoriers CO2-aftryk. Dette overblik kan vi bruge til at rådgive og oplyse dig om materialevalg med udgangspunkt i CO2-aftrykket. 

Skal vi beregne CO2-aftrykket på din visuelle kommunikation?

Kontakt en specialist

Vi samarbejder med blandt andet Grünbag, Kabeltromlen, Hack Recycling og New Retex, som kan genbrug et udvalg af vores overskudsmaterialer. I løbet af 2024 vil vi afsøge minimum 3 nye samarbejdspartnere, som kan genbruge vores restmaterialer.

Vi når aldrig vores mål, hvis vi ikke tør sætte mål

Bæredygtighed er en del af vores forretningsstrategi, og det fylder hver dag mere og mere. Vi ønsker, at bæredygtig udvikling bliver en større og naturlig del af de valg, vi træffer hos Effection. 

Ved at gøre det bliver det også nemmere for os at sætte målbare mål – både i den nære fremtid, men også med længere horisonter. Vi vil gerne drømme, handle og forpligte os.

Vi sætter mål for vores bæredygtige udvikling

Vi arbejder hen imod at blive ISO 27001-certificeret (IT og Cybersikkerhed) i senest 2025.

Thomas Urban Andersen

Kom med på den grønne bølge

Ingen ved mere om vores grønne initiativer end vores CPO, Thomas Urban. Ham er du meget velkommen til at kontakte, hvis du har spørgsmål.

Thomas Urban Andersen
Production Director
+45 86 76 27 48
tua@effection.dk