CASE / EXPERT BESLAG

Ny facadeskiltning skaber mærkbar effekt på bundlinjen

Hvordan skiller du dig ud fra mængden og lokker nye kunder til butikken? En mulighed er at anskaffe sig et kreativt facadeskilt, som kunderne både ser og husker.

Opgave

Et nyt, kreativt facadeskilt skulle der til

Et foto fra USA af en kæmpe dounut på taget og et par interne grin, blev startskuddet til en kreativ idé om, at noget tilsvarende muligvis kunne øge kendskabet til butikken. Et nyt, kreativt facadeskilt skulle der til.

John Pehrson fra EXPERTbeslag kender os fra tidligere, og selvom der var mange om buddet, var John ikke i tvivl: »Jeg vidste, at det var en speciel opgave, og derfor hentede jeg tilbud flere steder.

Mit klare valg faldt på Effection, da det var dem, jeg havde mest tillid til. De gik grundigt og detaljeret til opgaven, og jeg følte mig derfor helt tryg, selvom opgaven var anderledes«.

Løsning

Løsning Wayfinding og skiltning, der inspirerer og motiverer

EXPERTbeslag er nu meget synlig for forbipasserende. Et stort tandhjul med grøn skrift trækker nysgerrige kunder til. Facadeskiltet er designet, så man ikke er i tvil om, hvad butikken forhandler.
Jeg er glad for, at vi gjorde en sjov idé til virkelighed, og at vi havde modet til at tænke i nye baner. Det viser med al tydelighed vigtigheden af en synlig og knivskarp skiltning. Jeg er virkelig glad for den solide løsning, som Effection har leveret. De er super kompetente, og vi har allerede fået mere opmærksomhed, end vi turde drømme om.
expert-beslag-logo
John Pehrson
Butikschef

Resultat

Nyt skilt, nye kunder

EXPERTbeslag er måske ikke et brand, som er kendt vidt og bredt. Men med et nyt og fængende facadeskilt er det lykkedes butikken at gøre opmærksom på sig selv i en sådan grad, at der hver uge kommer nye kunder til – alene på grund af skiltningen.

Potentielle kunder som førhen ikke vidste, at butikken eksisterede, til trods for at den er godt beliggende lige ved en stor trælast, er nu begyndt at besøge EXPERTbeslag.

Lars Hansen

Lad os trække kunder til din butik

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om et facadeskilt til jer.

Lars Hansen
Key Account Manager
+45 28 43 60 45
ljh@effection.dk

Andre cases

Udtryksfuld udsmykning til Pandora

I Pandoras nye domicil på Havneholmen i København er der kræset for detaljerne, og virksomhedens værdier og håndværk skinner tydeligt igennem overalt i huset.

Wayfinding på Nordøstamagers Skole
Kreativ wayfinding skaber dynamisk læringsrum

I den moderne folkeskole har wayfinding udviklet sig til mere end blot praktisk guidance gennem korridorerne; det er nu en mulighed for at udvide læringsrummet. Nordøstamager Skole (NØAS) har taget denne tilgang til sig og skabt et læringsmiljø, hvor elever ikke kun lærer i bygningen, men også af bygningen.