Få dynamisk markedsføring med en videovæg

Er du på udkig efter en stærk skærmløsning, der tydeliggør dit budskab og forøger din gennemslagskraft?
You are here:

Videovæg med blikfang

En videovæg er en nem måde at gøre din markedsføring mere levende og samtidig skabe et kæmpe blikfang. Væggen består ofte af flere skærme side om side, som danner én stor skærm, der viser et samlet billede. Men skærmene kan også vise hver deres budskab, og både video, grafik, billeder og tekst kan kombineres helt efter ønsker og behov.

Hvad med for eksempel en Social Wall, der viser de bedste skud din virksomhed og kunder har taget til Instagram? Kombinér det med din virksomheds professionelle marketingmateriale og du står med en stor og virkningsfuld eksponeringsflade i forhold til din målgruppe.

videovæg

Knivskarpe budskaber, i knivskarp kvalitet

Kunder henvender sig til os, fordi vi leverer højkvalitetsløsninger fra øverste hylde. Gennem mere end 100 år har vi specialiseret os i visuel branding og er altid med på de nyeste trends og tendenser – også når det kommer til digitale løsninger. Hver dag udvikler vi skarpe løsninger til nogle af Nordens største brands. Hos os finder du mere end 200 specialister, der kan hjælpe dig med alle faser af dit projekt fra idé til eksekvering og montage.

Skærmene kan vende vandret, lodret eller kombineres. Du kan faktisk få det, lige som du vil have det.

Stor, lille, horisontalt, vertikalt, én eller flere – mulighederne er mange

En videovæg kan bestå af blot en enkelt skærm, men oftest er flere skærme monteret side om side, hvorved der kan opnås samlede skærmflader på noget nær alle størrelser. Det er muligt at vise et samlet budskab på alle skærme eller skabe et individuelt budskab på hver enkelt skærm. Skærmene kan monteres både vertikalt og horisontalt – eller i en blanding af både det ene og det andet.
Det vi har gjort med digitale skærme i Lyngby, skal vi helt sikkert gøre noget mere af. De (læs: kunderne) stopper flere steder. De stopper selvfølgelig på grund af den flotte butik, de stopper ved vores Home-varer, og så stopper de ved skærmene og stiller sig op og kigger.
Imerco
Frederik Brønnum
Direktør

3 fordele ved videovæg

Fang forbipasserende

Med strategiske placeringer og lækkert indhold kan du nemt fange kundernes opmærksomhed og få dit budskab ud og leve i kundernes bevidsthed.

Skræddersyet budskaber

Video, billeder, tekster? Ét samlet billede, eller forskelligt indhold på diverse skærme? Du bestemmer, hvordan dit budskab skal ud at leve.

Krystalklare billeder

Dine videoer og billeder fortjener de helt rette rammer. Derfor er alle vores skærmløsninger af højeste kvalitet, og leverer de skarpeste formater.

Imerco integrerer det digitale

Det digitale er ikke blot fremtiden, det er nutiden. For at højne butiksoplevelsen har Imerco lukket den digitale verden ind, og brugt den som en integreret del af deres butikskommunikation. Se hvordan de løste det i deres flagskibsbutik på hovedgaden i Lyngby.

 

vinduesskærme imerco lyngby
Martin Elgaard

Skal vi få dit budskab ud over rampen?

Mulighederne er mange. Vi skaber gerne den helt rigtige digitale løsning for dig. Kontakt os nu.

Martin Elgaard
Digital Signage Manager
+45 31 66 23 14
mael@effection.dk