Projektledelse

Vores projektledelse er din tryghed

Bare sænk skuldrene. Vores erfarne projektledere sørger for, at dit projekt både indfrier deadline, budget og dine drømme.
Projektledelse

Vores projektledelse er din tryghed

Bare sænk skuldrene. Vores erfarne projektledere sørger for, at dit projekt både indfrier deadline, budget og dine drømme.

projektledelse kontaktperson

1.000 ting. 1 kontaktperson

Der er 1.000 ting at forholde sig til, når man skal udvikle visuelle brandløsninger. Det ved vi alt om. Vi laver nemlig ikke andet. Når du samarbejder med os, får du én kontaktperson, som sørger for, at vi husker og når det hele. Ingen kan dog alting selv. Derfor har projektlederen et team af specialister i ryggen, som sikrer relevant viden og knowhow i takt med projektets udvikling.

Få hjælp fra start til slut

Effection har håndteret opgaven professionelt. Der har været god information og opfølgning i hele processen, hvilket giver tryghed for os som kunde. SATS vil anbefale Effection, hvis du søger en samarbejdspartner, som kan håndtere kunder i hele Norden.
sats-logo
Boaz Kopenhagen
Teknisk Bygge Chef
Projektstyring af rebranding af alle Circle Ks shopfronter og pumpestationer

Åben dialog

Vi tror på en åben dialog, hvor vi lytter til hinanden, arbejder mod ét fælles mål og finder den bedste løsning sammen. Når vi spørger kunderne, fremhæver de altid vores ærlige og troværdige rådgivning. Det er vi stolte af. For det er fundamentet for, at du får den rette løsning – både på den korte og lange bane.

4 hurtige om vores projektledere

  1. De har en enorm viden og teknisk forståelse
  2. De er gode til at lytte (og tage beslutninger)
  3. De elsker planlægning og hader tilfældigheder
  4. De holder budget, kalender og kreative kollegaer i snor

Cases, vi har styret i mål

Hver dag hjælper vi ambitiøse brands med at udvikle og implementere visuelle løsninger. Nogle af dem kan du se i vores cases. Måske bliver du inspireret?
Digitalt oplevelseshus til København Zoo

I denne digitale tidsalder, hvor store så vel som små fungerer rigtig godt online, er der rig mulighed for at skabe interaktive og underholdende oplevelser, der får besøgende til at lege med og komme igen.

Hos os kan du få visuelle løsninger, der bringer dit brand til live – i butikken, byen og kulturlivet. På kontoret, messen eller dér, hvor det skaber værdi for jer. Vores specialister lytter, udfordrer og løser opgaven – gennem hele processen – så du får ro i maven og et fantastisk resultat.

nærbillede effection medarbejdeder

12 ting, vi konkret gør

  • Projektdefinering
  • Idé- og skitseoplæg
  • Budgetoverslag og tilbud
  • Opmåling og registrering, samt vurdering af behov
  • Rådgivning og sparring om løsninger
  • Byggetilladelser og evt. projekttegninger
  • Tidsplaner
  • Supply chain
  • Rapportering
  • Projekt- og byggestyring
  • Distribution og logistik
  • Overlevering

Selv den bedste idé har brug for stram styring. Derfor holder vores projektledere snuden i sporet, så projektet bliver på skinnerne.

Skal vi også hjælpe dig?

I dag hjælper vi en lang række af landets førende brands. Vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Jakob Hansen
Project Team Manager
+45 20 19 45 56
jh@effection.dk