Case / Fitness X

Facadeskiltning til Fitness X

Et solidt samarbejde fra start til slut. For Fitness X fik vi lavet et visuelt oplæg, så de nemt kunne få en fornemmelse af, hvordan det ville se ud. Vi lavede et komplet facadeoplæg, hvor forskellige materialer og løsninger blev brugt, for at få den ønskede effekt.

Opgave

Facadeskilte der skaber synlighed

Opgaven for Fitness X bestod i print på plader, men også foliering af vinduespartier, som er en del af facadeløsningen. Vi har leveret og monteret hele facadeløsningen for at sikre et professionelt og holdbart resultat. Fitness X har fået hjælp til rådgivning, ideoplæg & visualisering, opmåling, produktion, levering og montering.
Vi har været i trygge hænder hos Effection. Hele processen fra opmåling til levering og montering er gået som smurt. Vi har fået en super flot facade, som matcher det vi gerne vil signalere til vores kundegruppe. Opgaven blev udført med kvalitet og professionalisme.
logo-fitness-x
Rikke Kannegaard
Markedsdirektør

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Peter Svane Rasmussen
Key Account Manager
+45 40 20 75 45
psr@effection.dk

Andre cases

Udtryksfuld udsmykning til Pandora

I Pandoras nye domicil på Havneholmen i København er der kræset for detaljerne, og virksomhedens værdier og håndværk skinner tydeligt igennem overalt i huset.

Rebranding styrker SATS

Fusioner og overtagelser er oplagte, og ofte også nødvendige, muligheder for re-branding. Ved at gentænke alle afkroge af din forretnings visuelle elementer kan du fortælle din brand historie og styrke kundeoplevelsen.