Giv kunderne en uforglemmelig oplevelse med interaktive skærme

Hvis du vil gå den ekstra mil for at blive husket af kunderne, så er en interaktiv skærm muligvis noget for dig.
You are here:

Inddrag og engagér kunderne med interaktive skærme

Sandsynligheden for at kunder husker dit brand og dine produkter stiger markant, hvis du formår at engagere dem aktivt. Det er videnskabeligt bevist. Så hvordan skaber du en oplevelse, som indprenter sig i kundernes hukommelse med en interaktiv skærm? Det kan vi hjælpe med.

Vi har masser erfaring med at udvikle interaktive digitale skærme, som flytter dine kunder fra passiv observation til aktiv interaktion. Skal vi også hjælpe dig?

Vi puster liv i din vision med interaktive skærme

Kunderne kommer til os, fordi vi er meget mere end en produktionsvirksomhed. Gennem mere end 100 år har vi specialiseret os i visuel branding, og vi ved, hvordan man får en vision ud i livet. Faktisk har vi et hus med over 200 specialister, som hver dag udvikler skarpe løsninger til nogle af Nordens største retailers. Du kan få hjælp til alt fra idé til eksekvering og alt derimellem. Alt det, som du skal bruge for at ramme kunderne lige i hjertet.

Det samarbejde, som vi har haft med jer, har været rigtig, rigtig godt. Vi har fået god sparring fra jer, og I er kommet med rigtig gode ideer ... jeg tror på, at den digitale kommunikationsform med skærme helt sikkert er fremtiden og helt sikkert noget, som vi skal gøre mere ud af.
Imerco
Frederik Brønnum
Direktør, Imerco

Hjælp kunderne med at fylde indkøbskurven

Med interaktive skærme formår du ikke bare at lagre dig i hukommelsen hos dine kunder, men også at hjælpe dem godt på vej mod et slutsalg. Det kan være med til at guide dem til det ønskede produkt ved at finde svar på spørgsmål, navigere til en ønsket afdeling/produktgruppe i butikken eller måske ved en decideret gennemgang af et ønsket produkt, hvor lyd og video starter, når kunden løfter et bestemt produkt.

En løsning med interaktive skærme kan skræddersyes til netop dit behov og ønske til aktivt input

Imerco sprænger rammerne

Der stilles flere og flere krav til kundeoplevelsen, hvis den fysiske butik skal kunne konkurrere med e-handel. Dét har Imerco luret.

Derfor hjalp vi Imerco med at lukke den digitale verden ind og integrere den som en del af deres butikskommunikation – både i kraft af digitale skilte og skærme med mulighed for at besøge deres webshop i butikken. Det første sted, hvor du kan opleve dette, er i den nye flotte flagskibsbutik på hovedgaden i Lyngby.

3 fordele ved interaktive skærme

Bliv husket

Ved at sætte kunderne aktivt i spil ved hjælp af en interaktiv skærm øger du sandsynligheden for, at du og dit produkt bliver husket.

Al info lige ved hånden

Slut med at huske på detaljer, mål, priser og produktspecifikationer – alt kan findes på skærmen.

En på opleveren

Skil dig ud fra andre retailers, og giv kunderne en interaktiv og digital oplevelse med levende budskaber på interaktive skærme.

Du sætter tonen

Adgang til webshop eller produktoplysninger? Tekst, video eller billeder? Hvad du fortæller, og hvordan du vil fortælle det, er helt op til dig. Vi skræddersyer indholdet på dine interaktive skærme, så det passer præcist til dine specifikke ønsker. Vi hjælper dig med at inddrage brugerne, så de gøres til aktive medspillere i forhold til dit brand og dine produkter, så budskaberne lagrer sig i deres hukommelse.
Martin Elgaard

Vi er klar til at hjælpe

Kontakt os i dag, så finder vi den perfekte løsning for dig og dit brand.

Martin Elgaard
Digital Signage Manager
+45 31 66 23 14
mael@effection.dk