Shop-in-shop-koncepter skaber interaktion med dine budskaber og dit brand

Du træder ind i Magasin og bliver mødt af parfumedufte, millioner af produkter og en stor menneskemængde, der kæmper om din opmærksomhed. Du orienterer dig hurtigt, og dit blik falder på en stand, der springer i øjnene – der sker noget derovre.

Kampen om forbrugernes opmærksomhed er hårdere end nogensinde, så det gælder om at synliggøre netop dig og dine produkter. Ved du, hvordan du øger fokus på dine budskaber og sikrer en større interaktion med dit brand?

Det kan du læse mere om lige her.

Shop-in-shop-løsninger er en fantastisk måde at skabe større synlighed, interaktion med kunderne og øge opmærksomheden på ét eller flere af dine produkter.

Det giver dig mulighed for at præsentere dine produkter i iøjnefaldende og indbydende rammer,
som skaber en dynamisk atmosfære i forhold til det omgivende butiksmiljø. Shop-i-shop-løsninger skal ses som en mulighed for at sætte dine produkter i rampelyset, så kunderne ikke kan lade være med at kigge, bliver nysgerrige og får lyst til at se nærmere.

Med en shop-in-shop-løsning kan du:

  • Promovere dine produkter på en iøjnefaldende måde
  • Fremhæve nye lanceringer eller kampagner
  • Skille området og produkterne ud fra det omgivende miljø
  • Tilpasse dit brand og dine produkter til sæsoner, helligdage og mærkedage


Shop-in-shop-løsninger kommer i mange forskellige former, og der findes et hav af opsætningsmuligheder. De kan både være et visuelt åndehul i en bestemt butik eller en form for event-pop-up stand i et stormagasin. Med et dedikeret område til produkterne, kan du skabe opmærksomhed på netop det brand eller produkt, som du gerne vil give ekstra kærlighed til.

shop-in-shop løsning br barbie

Råb højt på lavt budget

Hvis du gerne vil lave lidt larm omkring dine produkter til et stort publikum, så er shop-i-shop-løsninger en rigtig let og overskuelig måde at gøre det på. Husk at bruge tid på at overveje, hvilket eller hvilke produkter, der skal have en central plads. Det er en god idé at promovere produkter, som lægger op til mersalg, og som kan iscenesættes på en flot, kreativ eller sjov måde, der også fortæller lidt om dit brand. Shop-i-shop-løsninger er også ideelle til at promovere sæsonvarer, som man gerne vil sælge en stor mængde af, over en kortere periode. Når først kampagnen kører, har du nemlig mulighed for at tiltrække stor opmærksomhed på kort tid.

En shop-i-shop-løsning kan samtidig være en billig måde at skabe stor effekt. Hvis vi sammenligner med eksempeltvist en tv- eller busreklame, så er omfanget budgetmæssigt noget mindre, mens du stadig har mulighed for at få et kæmpe engagement fra kunderne. Samtidig er det en oplagt mulighed for at udnytte dine kvadratmeter og få mest muligt ud af den plads, du i forvejen har i butikken. Du slipper ydermere for at skulle bruge marketingsbudgettet på at investere i ”plads” i offentligheden. Win-win!

Lad det ekstraordinære skinne igennem

Har du en lancering, som du gerne vil præsentere i nye rammer? Vil du gerne sætte fokus på at øge salget for et specifikt produkt? Eller vil du gerne gøre opmærksom på, at der sker noget nyt i forbindelse med dit brand?

Når vi snakker professionelle shop-in-shop-løsninger for retail, tænker vi ikke kun på KiMs flæskesværsdisplay i det lokale supermarked, men på et større set-up med et andet formål. Det kunne eksempeltvist være Paco Rabanne, der har lanceret en ny flacon med ændret karakter. Med deres nyeste robotformede parfume, kan du connecte din telefon og træde ind i et univers af fremtidens teknologi.

Fremtidens teknologi blev tænkt ind i deres shop-in-shop. Der blev skabt et futuristisk ufo-rumskib på 3×5 meter med lys og en kæmpe robot på forskellige podier med tv-skærme, tilhørende gulv osv. Løsningen bidrog til en succesfuld lancering af produktet i både Danmark og Sverige.

Paco Rabanne er et eksempel på, at det giver synlighed at have eventområder i butikkerne. Her får du mulighed for at vise noget ekstraordinært. Hvis du har et produkt, der adskiller sig fra dit normale set-up, kan det være oplagt at lave en eventstand, hvor kunderne kan se produktet.

Eventstanden kan være fyldt med interaktive tiltag, som får folk til at stoppe op og dermed skabe stor aktivitet rundt om standen og produktet. Det kunne være interaktioner så som konkurrencer, selfies, make-up-tutorials eller lignende. En ideel måde at øge aktiviteten og dermed opmærksomheden omkring dit nye produkt.

I en nøddeskal er shop-in-shop en oplagt mulighed for at skabe et event med mere end blot et produkt. Det er branding med opmærksomhed til dit produkt in real life.

Promovering med god samvittighed

Mange retail-forretninger og kæder inden for mode, legetøj, smykker og lignende har længe haft et kampagneunivers fyldt med plast, glimmer og guld. Ofte falder disse kampagner langt udenfor bæredygtige rammer. Samtidig har behovet for løbende at udskifte kampagner og produkter krævet enormt mange pop-up-stande. Den løbende udskiftning betyder samtidig et kæmpe materialeforbrug – heller ikke ligefrem det bæredygtige valg.

Hos Effection kan vi med miljørigtige materialevalg skabe udtryksfulde stande. Et produkt som er meget anvendt for tiden er Re-board®-plader/Swedboard (kært barn har mange navne). Disse letvægtsplader har en kerne, der minder om forvokset bølgepap. Materialet er perfekt at bruge til alle elementer af et udstillingsdisplay, da de kan skæres og bøjes i næsten alle former. Du får et magnetbaseret modulsystem lavet af FSC-certificeret materiale, som du kan skaffe dig af med i en almindelig genbrugscontainer, når kampagnen er slut.

Overordnet gælder det om at vælge materialer og løsninger, som du kan genbruge, så udstillingen ikke ryger i containeren efter en uge.

I stedet for eksempelvis at bruge engangspodier i skum, kan du få podier med udskiftelige rammer. Disse kan du bruge mange gange ved kun at skifte folien og printet. Du kan også bruge løsningerne på tværs af dit brand, så den samme model kan genbruges og rebrandes med et nyt udtryk.

Udtryksfuld stand i miljøvenlige materialer

For L’Oréals subbrand Kiehl’s udviklede vi en unik stand, som overholder de overordnede designmæssige guidelines, har størst muligt effekt på målgruppen og samtidig havde fokus på L’Oréals ønsker til bæredygtighed og genanvendelighed.

Med vores store erfaring og know-how konstruerede vi podier og vægge, så de var funktionelle og flotte såvel som nemme at opsætte og nedtage igen efter endt kampagne.

case kiehls shop in shop
Tina Harboe Andersen

Skal vi udvikle din shop-i-shop løsning?

Kreative ud-af-boksen løsninger, miljømæssige krav til materialer eller noget tredje. Vi følger dine brandguidelines.

Tina Harboe Andersen
Customer Relations Manager
+45 50 60 76 00
tha@effection.dk