Where brands concepts visions designs solutions print digital come alive

Damgaard-Jensen og BrandFactory er gået sammen.
Nu hedder vi Effection – og vores 200 specialister er klar til at
sparke liv i dit brand med skræddersyede løsninger.

Vi har mere end 100 års erfaring med at udvikle visuelle udtryk, der gør indtryk. Med at levere løsninger, der skiller dit brand ud fra mængden og skyder det ind på kundernes lystavle.

Styrk dit brand med en brancheløsning

Vi tilbyder unikke løsninger tilpasset forskellige brancher. 
Find din branche, og se, hvad vi kan hjælpe dig med.

Retailkæder og brands

Vores løsninger gør en forskel for brands, detailkæder, specialbutikker, storcentre, restauranter og dér, hvor du møder din målgruppe.

Se mere

Industri- og servicevirksomheder

Styrk udtrykket på dit kontormiljø, domicil eller din uddannelsesinstitution med elegant og effektiv skiltning, wayfinding og udsmykning.

Se mere

Kultur, oplevelser og events

Vi hjælper med at skabe mindeværdige oplevelser – fra museer og messer til forlystelsesparker og sportsbegivenheder. Måske skal vi også hjælpe dig?

Se mere

Skal din leverandør opfylde krav til arbejdet med bæredygtighed?

Dem, vi gerne vil leve op til! Vi stræber efter at være førende inden for produktudvikling, rådgivning, kreativitet og projektvejledning – også inden for bæredygtige løsninger. Vi er ærlige og transparente omkring vores forretning og produkter, og vi følger Forbrugerombudsmandens vejledning for dokumentation og kommunikation på området, så du har et klart billede af os som leverandør. Har du behov for at dokumentere vores arbejde inden for bæredygtig udvikling i hele vores værdikæde? Så er denne folder til dig.

Om 105 sekunder kender du os meget bedre

4 cases, du ville ønske var dine

Som du ved, er alle opgaver forskellige. Nogle kommer til os med en idé, andre med et tomt stykke papir, men alle går hjem med det samme: En skræddersyet løsning af højeste kvalitet.

Rebranding af Shopfronter hos Circle K
Projektstyringsplatform effektiviserer rebranding hos Circle K

Benzin, hurtige pitstops, pakkeafhentning og en snack til vejen – en moderne servicestation skal levere mere end blot brændstof. I dag er det vigtigt, at det ydre design tiltrækker kunderne og leder dem ind i butikken samtidig med, at det styrker brandets genkendelighed.

Butikskampagne hos B&O øger besøg i butikken med hele 49 %

Hvordan sikrer du, som en butik i mængden, at forbipasserende stopper op og går ind i netop din butik? En gennemført vinduesudstilling er en god start – men det bliver endnu bedre, hvis du som Bang & Olufsen kan få publikum til at interagere med dit brand.

Gode råd er ikke dyre

Du kan få både gode råd, skæve idéer og inspiration kvit og frit – direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig vores nyhedsmail.

Når du udfylder formularen, accepterer du at modtage vores nyhedsmail, som du altid kan afmelde igen. Samt vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

Det seneste fra bloggen

På vores blog deler vi inspiration til, hvordan du opnår effekt med visuel branding.

Effection formår at puste liv til brandet og omdanne vores visioner med deres 360 graders ekspertviden. Både når det gælder elektricitet, tilladelser, materialevalg og miljøaftryk. Det betyder meget for os, at der bliver tænkt på det aftryk, vi efterlader, og de kan tilbyde de helt rigtige genanvendelige materialer til formålet.
logo-lancome-1
Julija Malickina
Retail Brand Manager

Vores service er din fordel

Når du besøger vores to huse, får du erfaring og nytænkning. Specialisering og one-stop-shopping. Du får hjælp fra A-Å. Det giver et resultat, der er let at forstå: Du får tryghed, sikkerhed og skæve idéer, der går lige i hjertet.

Screenshot 2021-12-28 at 12.18.21

Vil du skabe effektfuld branding?