Vi skaber optimale rammer for din virksomhed

Det betyder, at vi skaber samspil mellem de fysiske rum, funktionalitet og det visuelle sprog. Gennem udsmykning, skiltning og wayfinding strømliner vi kontormiljøer, domiciler, hovedkontorer, uddannelsesinstitutioner og filialer, så de efterlader det helt rigtige førstehåndsindtryk hos kunder og gæster.

Hvad er din signalværdi?

Kundeoplevelsen starter, før kunden træder ind ad døren. Allerede fra første blik på din virksomhed eller institution begynder indtrykket af dit brand at danne sig. De ydre rammer sender signaler om dit brand og dets værdier såsom miljømæssig hensyntagen, kundesyn, økonomi, kultur og meget andet. Signalværdien må ikke undervurderes – den skal udnyttes. Med det rette udtryk følger det rette førstehåndsindtryk.

Vi rådgiver dig i at skabe autentiske og inspirerende rammer om dit brand, som afspejler de ønskede værdier over for kunder såvel som medarbejdere.

Virksomheder, med gennemført brandidentitet

Udtryksfuld udsmykning til Pandora

I Pandoras nye domicil på Havneholmen i København er der kræset for detaljerne, og virksomhedens værdier og håndværk skinner tydeligt igennem overalt i huset.

skærmbillede af domiciludsmykning

Vi tror på customized løsninger

Nogle kommer til os med tomme rum og 1.000 m2 domiciler, der skal have den helt store udsmykning eller forvandling. Andre vil gerne have opgraderet et mindre mødelokale med stor effekt. Vores kunder har alle unikke brandvisioner, som vi kan hjælpe med at løfte. Derfor tror vi på customized løsninger og står klar med den rette løsning – en løsning, der ikke bare ser godt ud, men også fungerer i praksis. Vi skræddersyer din løsning, så du får det, præcis som du vil have det.

Gennem mange år har Effection leveret folieløsninger til vores hovedkontor og filialer. Effection kender vores designstil og kvalitetskrav, og der har været en god professionel sparring om løsninger. De leverer altid et rigtig flot stykke arbejde.
logo-nordea
Lisbeth D. Hansen,
Head of Danish Head-Quarter Programme

Gode råd er ikke dyre

Du kan få både gode råd, skæve idéer og inspiration kvit og frit – direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig vores nyhedsmail.

Når du udfylder formularen, accepterer du at modtage vores nyhedsmail, som du altid kan afmelde igen. Samt vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

Rebranding

At implementere et nyt logo eller identitet kan være en omfattende proces. Men vi har prøvet det mange gang, så vi lover dig en smidig proces fra A-Å.

Kontorudsmykning

Lad dit brand gennemsyre dine kontorarealer, og giv dine kunder og gæster et genkendeligt og professionelt førstehåndsindtryk.

Møderumsfolie

Lad praktisk afskærmning gå hånd i hånd med et flot, visuelt arbejdsmiljø

Akustikplader med print

Forbedr akustikken i dine lokaler, og forøg trivslen for dine medarbejdere med æstetiske akustikplader med print.

Facadeskilte og pyloner

Bliv synlig, også på afstand, med flotte facadeskilte og pyloner.

Wayfinding

Guide kunder, besøgende og medarbejdere i den rigtige retning med effektive og smukke wayfinding-løsninger.

Digitale infoskærme

Vi lever i en digital verden. Skab overblik med relevant information på digitale infoskærme.

3 årsager til, at andre vælger os

Mere end 100 år på bagen

Vi har brugt mere end 100 år på at blive rigtig dygtige til det, vi gør. Det skinner igennem i vores arbejde. Vi er mere end 200 specialister, som kan hjælpe lige fra konceptudvikling til produktion og montering af din løsning.

Øje for detaljen

Vi ved, hvordan vi får drømme omsat til virkelighed. Hos os finder du passionerede medarbejdere, der ikke afleverer en opgave, før den står snorlige.

Vi er team-players

Vi arbejder ofte sammen med designere, arkitekter og brand managers. Gennem effektivt samarbejde skaber vi fantastiske visuelle løsninger.

Disse brands stoler på os. Fællesnævner? 

Ønsket om en stærk visuel identitet og en tydelige visuel kommunikation og branding.

“Vi forener mange visuelle elementer i et samlet udtryk, der understøtter din virksomheds identitet. Vi har viden og erfaring, så vi kan rådgive, projektlede og producere den optimale løsning for dig.”
effection-logo
Peter Svane,
Key Account Manager hos Effection

Lokal nærhed, global rækkevidde

Vi har mange års erfaring i at skabe de rette rammer for brands i hele Norden og kan udrulle din visuelle identitet, om det er i Bjerringbro, Ballerup eller Beijing. Vi har blandt andet lavet udsmyknings- og wayfinding-opgaver for virksomheder som Novo Nordisk, Pandora, Nordea, ISS og Københavns Kommune – og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig.

Vi arbejder godt sammen med andre

Vi er den partner, der kan hjælpe dig med lige netop det, du ønsker. Skal samarbejdet gå gennem en arkitekt, designer eller brand manager? Intet problem. Vi kan også tage os af hele processen fra A-Å, fra idé til produktion og montage.
Peter Svane Rasmussen

Har du en vision, som vi sammen skal omdanne til virkelighed?

Hver dag udvikler vores specialister effektive og æstetiske løsninger af større og mindre format til virksomheder. Kontakt Peter, og tag en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Peter Svane Rasmussen
Key Account Manager
+45 40 20 75 45
psr@effection.dk