Vi får kultur, oplevelser og events til at leve

Museer, forlystelsesparker, udstillinger, zoologiske haver, messer, sportsbegivenheder eller andre større events. Fællesnævner for vores kunder er, at de skaber oplevelsesværdi for deres kunder og besøgende – og dét er noget, vi er specialister i.

Hvilken oplevelsesværdi skaber du?

Oplevelsesværdi handler om at vække følelser, skabe begejstring og forundre. Ikke blot når kunderne er i øjeblikket, men også når de vender tilbage til dagligdagen – kunsten er at skabe oplevelser, der hænger ved.

Så hvordan skaber I inddragende museumsudstillinger, kundevindende messestande eller uforglemmelige begivenheder?

Der er ingen faste skabeloner, som kan kortlægge vejen fra idé til oplevelse. Men det er jo dét, som er så fantastisk. For intet er rutine, når oplevelser skal skabes på grundlag af originalitet og nytænkning. Du har brug for et team, som tænker ud af boksen og en leverandør, der kan omsætte dine kreative ideer til holdbare, visuelle løsninger. Her kommer vi ind i billedet.

Kunder vi har hjulpet med at skrue op for oplevelsesværdien

Brobizz messestand skaber leads

Med et mål om at brede tjenesten ud i hele Europa, fordrer det naturligvis en indsats, hvor synlighed og kundepleje er sat i førersædet.

Når man står overfor en kompleks og kompliceret øvelse, hvor ingenting er rutine, skal man kunne stole på sit hold og sine leverandører. Effection er både vores team og leverandør og er helt integrerede og medtænkende i vores konceptudvikling og produktion
logo-dansk-arkitektur-center
Tanya Lindkvist
Programchef
swatch group messe

Varigt indtryk med visuelt udtryk

I mere end 100 år har vi leveret løsninger baseret på kreative processer og tænkt i utraditionelle løsninger. Vi forstår vigtigheden af at vælge de rette materialer og virkemidler. Alle vores løsninger er customised, så I kan skabe unikke udtryk, præcis som I vil have det. Sammen med jer skaber vi visuelle indtryk, som danner varige aftryk.

Bannere

Synliggør dine budskaber med bannere, der matcher dine krav og ønsker til holdbarhed, udseende og monteringsmuligheder.

LED-lyskasser

Med forskellige former for lyskasser og smartframes med integreret LED-lys kan du skabe en helt særlig stemning og ekstra opmærksomhed om dine billeder, grafik og infotavler i din udstilling.

Folietekster

Kommunikér klart og tydeligt på væggen, gulvet eller dér, hvor det giver mening for dig at informerer dit publikum med folietekster.

Gulvfolie

Skab et inspirerende og spændende miljø ved at inddrage gulvet og bruge gulvfolie til at understøtte udtrykket i jeres udstilling eller til jeres event.

Digitale infoskærme

Inkludér og engagér dine kunder og besøgende i oplevelsen med inddragende digitale infoskærme.

Messestande

Skil dig ud fra mængden, bliv synlig, og tiltræk besøgende med en gennemført og iøjnefaldende messestand.

3 grunde til, at vores kunder kommer igen

Visuelle eksperter

To huse fyldt med specialister, der ikke blot tænker og tegner kreativt, men som også forstår betydningen af det rette materialevalg. Vi ved præcis, hvordan materialer arbejder visuelt, og kan rådgive dig til den rette løsning.

Skræddersyede løsninger

Hos os er intet standard. Du får en skræddersyet løsning, hvor dit budskab og din fortælling formidles på sin helt egen måde.

Stor egenproduktion

Der ligger meget tid, tanke og arbejde bag dine billeder og budskaber. Det skal skinne igennem i det fysiske resultat. Vi leverer print og produktion i knivskarp kvalitet med høj detaljegrad, så det samlede udtryk kan skabe det tiltænkte indtryk.

Vi hjælper dem, der giver dig en på opleveren

Landet rundt hjælper vi stærke brands med at skabe oplevelsesværdi af højeste kaliber.

Opgaven på Strandingsmuseet lykkedes så godt, fordi vi opnåede et unikt samarbejde mellem dem, som tænkte tankerne, og dem, der skulle føre dem ud i livet, og at samarbejde med Effection var ubetinget en fornøjelse.
Per Tornvig
CEO

De visuelle elementer skal kunne løfte din udstilling eller dit event til nye højder. De skal sætte prikken over i’et og efterlade kunderne med en gennemført og gennemtænkt oplevelse. Det hjælper vi dagligt vores kunder med, og vi kan også hjælpe dig.

moesgaard vægprint
moesgaard museum udstilling
rådgivning

Tryghed gennem alle faser

De gode ideer skabes ud af kreative processer, men det er i eksekveringen, at ideerne bliver til virkelighed. Med os får du en partner med stor erfaring i at konstruere løsninger helt fra bunden. Vores mindset er altid procesorienteret – fra grundidéen til det endelige aftryk hos modtageren.

Allerede i idéfasen hjælper vi dig med at afdække forskellige muligheder og løsninger, så du er sikker på, at din idé kan føres ud i livet. Vi bringer vores viden og erfaring i spil gennem hele processen, så vi i fællesskab kan skabe kunst, kultur og events, der imponerer.

Peter Krejlund

Sådan hjælper vi dig!

Vores dygtige og kreative hold udvikler dagligt oplevelser indenfor kunst, kultur og oplevelser. Kontakt Peter, og lad os tage en snak om, hvordan vi hjælper dig.

Peter Krejlund
Head of Commercial Partnerships
+45 20 19 45 50
krejlund@effection.dk