Case / PANDORA

Udtryksfuld udsmykning
for smykkegigant

Samtidig skaber det de daglige rammer for dine medarbejdere, så hvorfor ikke benytte løsninger, som både tager hensyn til dine besøgende og samtidig skaber et flot og behageligt arbejdsmiljø for dine ansatte?

Lysskilt-domicilskilt-pandora

Opgave

Skiltning og indretning med omtanke

Pandora søgte en samarbejdspartner, der i tæt samarbejder med designere og arkitekter kunne løfte indretningen af deres domicil med fokus på kvalitet og visuelt udtryk.

Løsning

Stilren wayfinding

Med Henning Larsen Architects som grafisk designer og Effection som producent og montør, sikrer Pandora på en enkel, flot og stilet måde, at deres medarbejdere og besøgende kan finde rundt i det flotte domicil på Havneholmen.

Alle kroge af domicilet er blevet gennemgået og vi har produceret alt fra skilte og pyloner til vægdekoration og møderumsafskærming.

Resultat

En gennemgående og stræk visuel identitet

I Pandoras nye domicil på Havneholmen i København er der kræset for detaljerne, og virksomhedens værdier og håndværk skinner tydeligt igennem overalt i huset, og fungerer som en naturlig fortsættelse af Pandoras visuelle fortælling.

Udsmykning og indretning emmer af kreativitet og dynamik, men skaber på samme tid rolige og behagelige rammer for både gæster og ansatte.

Lars Hansen

Skal vi hjælpe dig?

Hver dag hjælper vi store brands med at skabe sammenhæng mellem deres domiciler og deres brand. Vi vil også gerne hjælpe dig.

Lars Hansen
Key Account Manager
+45 28 43 60 45
ljh@effection.dk

Andre cases